Er zijn tal van activiteiten te doen op het water van Rotterdam. Denk hierbij aan kanoën, waterfietsen of heerlijk varen met een sloep. Heerlijk genieten van de zon en bekijk de stad vanuit een andere hoek.

Water heeft een enorme aantrekkingskracht op mensen. Rotterdam heeft genoeg locaties en tal van mogelijkheden om te recreëren op het vele water. Gelukkig zijn er tal van ondernemers die hier gebruik van hebben gemaakt, zodat u samen met het gezin of vrienden van kan genieten.

Outdoor Valley

Buitensport centrum Outdoor Valley

Het recreatieschap Rottemeren ontleent zich met het Hoge Bergse Bos tot een fantastisch gebied voor buitenactiviteiten. Wil je lekker op het water zijn om te kajakken, kanoën, suppen of waterfietsen ga dan langs bij Outdoor Valley.

RIB-experience

Rigid Inflatable boat varen Rotterdam

Met 100 km/h over de Nieuwe Maas varen met een Rigid Inflatable Boat is gewoon mogelijk vanuit hartje Rotterdam. De stad bewonderen vanuit de RIB met deze snelheid is een ervaring die je niet snel zal vergeten. Dit wordt mogelijk gemaakt door RIB-experience wat deel uitmaakt van Stichting Offshore Events.

Hottug

Hottug Rotterdam

Zeg het maar: Met je geliefde een romantische dag, met je gezin een onderonsje of met je vrienden een top dag dat kan allemaal in de Hottug.

Lasergame Rotterdam

Lasergame Rotterdam

Lasergame Rotterdam heeft een zeer spannende locatie in de wateren van Rotterdam. Dit gemeenschapsspel gebeurd namelijk in het ruim van een schip. De “arena” bevindt zich dus ook letterlijk onder water. Wie durft?!

Drijvend Paviljoen

Drijvend Paviljoen

De aanjager van drijvend bouwen in Rotterdam is het Drijvend Paviljoen. Een evenementenlocatie op de Rijnhaven en is een echte blikvanger.

De Majesteit

Raderstoomboot De Majesteit

Een volledig verzorgd arrangement is mogelijk op de grootst varende raderstoomboot. Ga aan boord en geniet van de festiviteit.

Boot010

Boot010

Wil je een drijvend feest geven? Huur dan de partyboot Boot010!

Splashtour

Amfibiebus_Splashtours

Rotterdam bekijken vanuit een amfibiebus is er één die je gedaan wil hebben. Het moment dat je rijdend de havenbekken bij Katendrecht inrijd en er vervolgens uit te varen vergeet je nooit meer.

Kids marina Rotterdam

Kidsmarina

Altijd al eens een kapitein van een boot willen zijn? Niet te hard varen hoor, want er is ook een politieboot aanwezig in de Kids marina.

Dolphin Events

Dolphin Events

Deze RIB experience is overal mogelijk, maar een thuishaven als Rotterdam ontbreekt natuurlijk niet. Het Boerengat is een ideale opstapplek voor jou en je vrienden om het spektakel van Dolphin Events te ervaren.