Adviseur waterwonen

Inmiddels woon ik met mijn gezin in onze derde woonboot en brengen wij alweer 15 jaar van ons leven door op het water. Hierdoor beschik ik over een gedegen kennis met betrekking tot waterwonen en alles wat daarbij komt kijken. Dit tezamen met mijn passie voor drijvend bouwen ben ik uw gesprekspartner voor zaken als:

Aankoopbegeleiding woonarken & woonschepen
Wonen op water is de droom van vele mensen en wellicht staat u ook op het punt om deze stap te maken. Ik help u graag op weg om deze droom te verwezenlijken. Een eerste orientatie gesprek over deze unieke woonvorm, genaamd waterwonen behoort natuurlijk tot de mogelijkheden. Daarnaast kan ik de volgende belangen behartigen:

  • Beschikbare woonarken, woonschepen of ligplaatsen in kaart brengen en houden die aan uw pakket van eisen voldoen (ook onderhandse verkopen).
  • In de gaten houden van nieuwbouwprojecten, CPO en overige initiatieven
  • Samen bezichtigen van de woonark of woonschip (meestal 2e bezichtiging).
  • Een eerlijk, onafhankelijk en onderbouwd antwoord m.b.t. de vraagprijs van de door uw gevonden ligplaats, woonark of woonschip.
  • In contact brengen met de juiste beëdigde makelaar voor een taxatie.
  • Professionele begeleiding bij het aanvragen van de ligplaatsvergunning.

Nieuwbouw en renovatie trajecten
Wonen op water is een populaire en unieke woonvorm. De grote mate van diversiteit wil je ten volste benutten in je woonark of woonschip. Of het nu een nieuw te bouwen of een te renoveren waterwoning is een deskundig persoon komt altijd van pas.

  • Afmeersysteem keuze en begeleiding traject. Lees het nieuwsbericht ‘Afmeersysteem woonark’.
  • Brandveiligheidscheck van uw woonark of woonschip.

Entrepreneur drijvend bouwen

Met Drijvend Rotterdam zijn we continu bezig om alle kansen en mogelijkheden met betrekking tot bouwen op het water te promoten. Onze missie: middels drijvend bouwen steden attractiever en klimaatbestendiger maken. Een mooi voorbeeld is de samenwerking met Carl Weber van Studio Ral met wie wij de Stichting Drijvende Sportlocaties hebben opgericht. In 2016 hebben wij tijdens de Wereldhavendagen het eerste drijvend sportveld van Rotterdam gerealiseerd. Inmiddels hebben we een subsidie vanuit Citylab010 ontvangen, zodat er ook in 2017 een extra sportlocatie op het water komt.

Mijn kennis over drijvend bouwen wil ik graag delen met andere creatieve en ondernemende mensen.

Heb je net als mij dezelfde missie voor ogen: middels drijvend bouwen steden attractiever en klimaatbestendiger maken. Wil je ook dat bouwen op het water dé standaard wordt!

Neem dan gerust contact met mij op.

Contactgegevens

Jerry Huijsan

ing. Jerry Huijsman
Entrepreneur Drijvend Bouwen

Drijvend Rotterdam
Gordelpad 277
3039GZ Rotterdam

M +31 (0)615243503
E info@drijvendrotterdam.nl

Twitter Drijvend010 Pinterest Drijvend010