Adviseur waterwonen

Inmiddels woon ik met mijn gezin in onze derde woonboot en brengen wij alweer 12 jaar van ons leven door op het water. Hierdoor beschik ik over een gedegen kennis met betrekking tot waterwonen en alles wat daarbij komt kijken. Dit tezamen met mijn passie voor drijvend bouwen ben ik uw gesprekspartner voor zaken als:

Aankoopbegeleiding woonarken & woonschepen
Wonen op water is de droom van vele mensen en wellicht staat u ook op het punt om deze stap te maken. Ik help u graag op weg om deze droom te verwezenlijken. Een eerste orientatie gesprek over deze unieke woonvorm, genaamd waterwonen behoort natuurlijk tot de mogelijkheden. Daarnaast kan ik de volgende belangen behartigen:

 • Beschikbare woonarken, woonschepen of ligplaatsen in kaart brengen en houden die aan uw pakket van eisen voldoen (ook onderhandse verkopen).
 • In de gaten houden van nieuwbouwprojecten, CPO en overige initiatieven
 • Samen bezichtigen van de woonark of woonschip (meestal 2e bezichtiging).
 • Een eerlijk, onafhankelijk en onderbouwd antwoord m.b.t. de vraagprijs van de door uw gevonden ligplaats, woonark of woonschip.
 • In contact brengen met de juiste beëdigde makelaar voor een taxatie.
 • Professionele begeleiding bij het aanvragen van de ligplaatsvergunning.

Verkoopondersteuning woonarken & woonschepen
U kunt er voor kiezen om zelf de verkoop te doen of dit aan een gecertificeerde makelaardij over te laten. Drijvend Rotterdam weet als geen ander hoe bijzonder de woonark of woonschip voor u is en dat deze een nieuwe trotse eigenaar verdient. Waterwonen is een voorrecht en zeker op uw ligplaats heb je het voortdurende vakantiegevoel. Ik bied u de mogelijkheid aan om te adverteren op het prikbord. Met mijn enthousiasme zal ik er voor zorgen dat uw woonark of woonschip onder de aandacht komt bij een nieuw en breed publiek.

 • Advertentie op het prikbord voor slechts 50 euro gedurende de gehele verkoopperiode (inclusief Promotie op social media Twitter).
 • Klant gerichte verkoopondersteuning in de ruimste zin van het woord.
 • Out of the box /op maat gemaakte marketing.

Nieuwbouw en renovatie trajecten
Wonen op water is een populaire en unieke woonvorm. De grote mate van diversiteit wil je ten volste benutten in je woonark of woonschip. Of het nu een nieuw te bouwen of een te renoveren waterwoning is een deskundig persoon komt altijd van pas.

 • Afmeersysteem keuze en begeleiding traject. Lees het nieuwsbericht ‘Afmeersysteem woonark’.
 • Brandveiligheidscheck van uw woonark of woonschip.

Rondvaart & (sloep)taxi service

Deze orginele Viking reddingssloep van 5 meter lengte komt van een veerboot in Schotland. De veerdienst liep tussen de westelijke eilanden in Schotland. Nu is deze open sloep eigendom van Drijvend Rotterdam en ligt in de wateren van Rotterdam.

Rondvaart Delfshaven
Altijd al nieuwsgierig geweest hoe de woonarken&woonschepen vanaf het water eruit zien? In een uurtje neem ik u mee door de achtertuinen van deze drijvende bouwwerken. Via het Noorderkanaal, Schie-Schiekanaal, Delfshavense Schie, Achterhaven komen we in de Aelbrechtskolk uit (midden in het historische Delfshaven).

Voor 40 euro heeft u samen met familie of vrienden een heerlijke tijd doorgebracht op het water van Rotterdam. Een extra tussenstop maken bij één van de horeca gelegenheden of een bezoek brengen aan de bierbrouwerij De Pelgrim behoren tot de mogelijkheden.

Sloeplijn 010
Ga eens op een andere manier de stad in en maak gebruik van sloeplijn 010 welke tot aan de parksluizen vaart en/of weer terug. Een enkeltje kost 15 euro met een maximale groepsgrootte van 6 personen is dat 2,50 euro per persoon.

Prikbord

Drijvend Rotterdam is tevens de informatiesite waar alles is terug te vinden over wat er gebeurd op het water van Rotterdam. Met het prikbord heeft u de mogelijkheid om uw bedrijf of dienst onder de aandacht te brengen bij het juiste publiek. Adverteren is mogelijk als het maar betrekking heeft op wonen, werken of recreëren op het water van R’dam.

 • Advertentie op het prikbord voor verkoop /verhuur woonark of woonschip slechts 50 euro gedurende de gehele verkoopperiode (incl. promotie op social media Twitter).
 • Advertentie van bedrijf of dienst op het prikbord en/of andere pagina is mogelijk vanaf 10 euro per week (minimaal 4 weken).
 • Flexibele en klantspecifieke marketing is bespreekbaar.

Wij maken mensen enthousiast om te wonen, werken en te recreëren op het water van Rotterdam. Alle diensten en drijvende bouwwerken kunnen hier onder de aandacht worden gebracht. Neem contact op met Jerry Huijsman en bespreek de mogelijkheden.

Entrepreneur drijvend bouwen

Met Drijvend Rotterdam zijn we continu bezig om alle kansen en mogelijkheden met betrekking tot bouwen op het water te promoten. Onze missie: middels drijvend bouwen steden attractiever en klimaatbestendiger maken. Een mooi voorbeeld is de samenwerking met Carl Weber van Studio Ral met wie wij de Stichting Drijvende Sportlocaties hebben opgericht. In 2016 hebben wij tijdens de Wereldhavendagen het eerste drijvend sportveld van Rotterdam gerealiseerd. Inmiddels hebben we een subsidie vanuit Citylab010 ontvangen, zodat er ook in 2017 een extra sportlocatie op het water komt.

Mijn kennis over drijvend bouwen wil ik graag delen met andere creatieve en ondernemende mensen.

Heb je net als mij dezelfde missie voor ogen: middels drijvend bouwen steden attractiever en klimaatbestendiger maken. Wil je ook dat bouwen op het water dé standaard wordt!

Neem dan gerust contact met mij op.

Contactgegevens

Jerry Huijsan

ing. Jerry Huijsman
Entrepreneur Drijvend Bouwen

Drijvend Rotterdam
Gordelpad 277
3039GZ Rotterdam

M +31 (0)615243503
E info@drijvendrotterdam.nl

Twitter Drijvend010 Pinterest Drijvend010