Drijvend sportveld

Tijdens de Wereldhavendagen 2016 ligt er in de Dokhaven een drijvend sportveld ! Zowel 2,3 als 4 september kan je op het AquaDock kennismaken met de sport padel. Doe mee aan de clinics van Padel Service Nederland en ervaar hoe leuk & makkelijk deze spectaculaire racketsport is. Stichting Drijvende Sportlocaties creëert met steun van gemeente Rotterdam een unieke plek op het water waar je geweest moet zijn. Ben jij degene die als eerste durft?!

logo gemeente Rotterdam

Routebeschrijving

Waterbus

Lijn 18 van de waterbus vaart vanaf Katendrecht, Erasmusbrug en St. Jobshaven naar RDM-Heijplaat. Kijk voor de vaartijden op waterbus.

Watertaxi

Met de supersnelle watertaxi kan je van tal van verschillende locaties opstappen en ben je binnen no-time op het RDM-terrein.

Gratis Shuttle

Alleen op 3 september vaart er de gehele dag een gratis watertaxi tussen M4H en RDM. Op Marconistraat kun je tevens de auto gratis parkeren.

Drijvend sportveld

 

De Padelbak

Zou het niet geweldig zijn als je het hele jaar door een drijvende padelbaan zou hebben in Rotterdam. Kijk dan eens op De PadelBak en steun ons project op Citylab010.

De Padelbak

Drijvend sportveld WHD2016
Deel dit bericht:
Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail