Woonark Pro et Contra

Vraagprijs 225.000 euro
Verkocht 

Op één van de mooiste plekken van Rotterdam ligt de woonark ‘Pro et Contra’ te koop. Deze ligplaats kan zonder meer tot de uniekste locaties van Rotterdam worden genoemd. Verscholen achter een volkstuinvereniging heb je nu de mogelijkheid om op het Gordelpad 281 je droom te verwezenlijken. Jouw eigen plek midden in de stad waar je tot rust komt. Hier is het waterwonen op zijn best, zeg maar.

De woonark heeft een woonoppervlakte van 100 vierkante meter. De indeling is als volgt: woonkamer met een schitterende openhaard, een open keuken, badkamer met ligbad & douche, 2 ruime slaapkamers, 1 kleine slaapkamer. Onder de gehele woonark is een kruipruimte aanwezig met een hoogte van 1,20 meter.

Naast een unieke ligplaats en een leuke woonark heb je een buitenterras van maar liefst 65 vierkante meter, een garage van 20 vierkante meter en twee eigen parkeerplaatsen.

Dit alles op niet meer dan 10 minuten fietsen naar de stad, 2 minuten lopen naar metrostation Blijdorp of slechts 2 minuten rijden om met je auto de rijksweg A20 te pakken.

Voor meer informatie of het maken van een afspraak kan je contact opnemen met Ed via het onderstaande e-mail adres:
edwinvangrondelle@hotmail.com

Woonark Gordelpad

Woonark Gordelpad

Woonark Gordelpad

Woonark Gordelpad

Woonark Gordelpad

Woonark Gordelpad

Woonark Gordelpad

Woonark Gordelpad

Woonark Gordelpad