Rotterdam is groots en dus een stad waar veel te beleven valt. De hele dag erop uit vraagt er natuurlijk om zo af en toe een mooie stop te maken bij een heerlijk cafe, lunchroom of restaurant. Er zijn tal van leuke locaties die zich bevinden op of direct aan het water. En wat dacht je van de drijvende winkel in de Leuvehaven.

VESSEL 11

Vessel11 restaurant Lichtschip

Persoonlijk vind ik dit een ongelooflijk stoer schip. Een lichtschip uit Engeland dat nu dienst doet als bar, restaurant en ook nauw samenwerkt met Rotown om concerten te geven in het ruim! Mocht je trek hebben in een engelse lekkernij ga dan naar Vessel11.

TIME IS MONEY

Drijvende supermarkt Time is Money

Geen restaurant, maar ik kon het niet laten om ook deze drijvende supermarkt onder de aandacht te brengen. Time is Money ligt in de Leuvehaven.

PANNENKOEKENBOOT

De Pannenkoekenboot

Gewoon gezellig op de nieuwe Maas onbeperkt pannenkoeken eten. Dit kan alleen op De Pannenkoekenboot.

SOIF

Restaurant Soif

Één van de weinige locaties in Rotterdam waar je makkelijk met je bootje kan aanmeren en heerlijk kan eten en drinken. Hiermee heeft Soif een top locatie.

Berenboot

De beren boot

De bekende Beren restaurants hebben ook een boot, genaamd de Berenboot. Op het water van Rotterdam met je favoriete gerecht en een prachtig uitzicht.

De Tapasboot

Tapasboot

Altijd gezellig en lekker eten op de Tapasboot. De ligplaats van deze unieke salonboot bevindt zich in het Haringvliet vlak naast de Spanjaardsbrug.